zondag 21 juni 2015

Spijt :(


Deed ik er twee dagen geleden nog zo stoer over ...


Nu heb ik toch wel spijt...


Dus denk eraan..


Als je foto´s niet meer zichtbaar zijn op je blog en je hebt van alles geprobeerd om ze weer tevoorschijn te laten komen maar dat lukt niet. En je baalt enorm en denkt dat je blog zo zonder foto´s niet interessant genoeg meer is...verwijder dan niet (ik herhaal niet!) zelf ook nog alle teksten die je hebt geschreven


Want al je geschreven verhalen, gebeurtenissen, creatieve uitspattingen, overpeinzingen, recepten, avonturen, reacties van mede bloggers, patroontjes, kinderfeestjes of wat dan ook waarover je blogde....alles van de afgelopen vier jaar bloggen is weg en komt dus niet meer terug.


Gelukkig was google niet zo snel met het laten verdwijnen van de blogfoto´s. Want toen ik op Google afbeeldingen RAVELIEN in typte kreeg ik heel veel van mijn foto´s te zien.


En oh wat fijn om ze weer te zien!! Het is niet alles maar toch aardig wat. Ik heb er screenprints van gemaakt. Die ga ik bewaren en ik deel ze hier vandaag op m´n blog. Kan ik ook af en toe nog even terug kijken op de afgelopen vier jaar bloggen. 

En nu begin ik weer opnieuw....
iets minder stoer dan twee dagen geleden
maar wel blij dat ik tenminste deze screenprints nog heb.

10 opmerkingen:

 1. ow meid, ik vind het best wel rot voor je. Al die teksten :-(
  Ik zeg : knuf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. overigens doet blogger écht raar want ik moet ineens hier een profiel instellen?? Mijn eigen fotootje zie ik ook niet meer, nu een oranje B, huh?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik zie het, je bent een oranje B geworden ;)

   Verwijderen
 3. Wat vervelend zeg, ik kan me voorstellen dat je er toch wel erg van baalt! Gelukkig heb je al die leuke foto's nog terug kunnen vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. echt balen !!!! op de een of andere duistere manier heb ik alle foto's van mijn blog ook op mijn telefoon geen idee hoe dat kan je schijnt dat uit te kunnen zetten maar hoe weet ik niet.
  ik zag ook bij iemand die had alles in een boekvorm laten drukken ook heel bijzonder maar ja de foto's heb je nog wel jammer van al je tekesten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo is het bij mij begonnen,..en ik heb dus al die foto´s van m´n telefoon gehaald (want waarom staan ze op m´n telefoon??) En toen waren ze ook van m´n blog verdwenen. Dus wat je ook doet, lekker laten staan op je telefoon ;)

   Verwijderen
 5. Zonde zeg! Kan me voorstellen dat het rot voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Balen!!! Ik moet denk ik ook maar iets gaan aanleggen om het te bewaren. want ik zou het best jammer vinden als ik het niet meer zou hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doen!! af en toe een back up maken is zeker aan te raden

   Verwijderen
 7. Oh wat erg!!!!!! En je schrijft zooooo leuk!!! Wat zonde!!!
  Maar ga weer gewoon weer lekker verder, dan heb je in "No time" weer een hele nieuwe geschiedenis.
  Groetjes,
  Severine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje en je leuke reactie en wie weet tot een volgende keer..Liefs Ravelien